Varakalių g. 6, Trūdų k., 18225 Švenčionių raj., Lietuva
Tel/Faks.: 8 387 42335
El. paštas: girios@girios.lt
Nuo 2008 m. įmonėje įdiegta maisto saugos vadybos sistema, atitinkanti LST EN ISO 22000:2005 standarto reikalavimus.
Nuo 2020 m. rugsėjo 15 d. įmonėje įdiegta maisto saugos sistemų sertifikavimo schema, apimanti
ISO 22000:2018, taikytiną sektoriaus būtinųjų programų techninę specifikaciją ISO TS 22002-1:2009
bei papildomus FSSC 22000 versijos V 5 reikalavimus.
| ||||||
| ||||||
| ||||||
TIKSLAS:
- užtikrinti parduodamų produktų maisto saugos ir kokybės lygį, atitinkantį aukščiausius vartotojo / užsakovo, teisinius ir sertifikavimo reikalavimus;
- didinti konkurencingumą ir pardavimus, diegiant naujus maisto saugos vadybos standartus.
UŽDAVINIAI, VEIKLOS KRYPTYS:
- nuolat gerinti maisto saugos vadybos sistemą ir jos funkcionavimą;
- didinti produktų pardavimus, ieškoti naujų rinkų ir vykdyti pardavimų skatinimą gamybos masto ekonomijos ir maisto saugos ar kitų vadybos standartų pagalba;
- tobulinti verslo strategiją bei diegti technines, technologines, mokslines naujoves.
ĮMONĖS VADOVAI ĮSIPAREIGOJA:
• sistemingai kelti visų lygių darbuotojų kvalifikaciją ir sąmoningumą, ugdyti darbuotojų atsakomybę už produktų saugą, kokybę bei atliekamas pareigas;
• nuolat gerinti maisto saugos vadybos sistemos rezultatyvumą;
• užtikrinti tinkamas sanitarines sąlygas visuose gamybos etapuose pagal ES ir Lietuvoje galiojančius, maisto saugą reglamentuojančius teisės aktus;
• nuolat tobulinti procesus, atsižvelgiant į naujoves ir vartotojų poreikius.